Nieuws

Stichting Ik Wil in Corona tijd

Het zal niemand ontgaan zijn dat het corona virus de normale gang van zaken in Nederland ernstig in de war heeft gestuurd. We vragen iedereen om de RIVM richtlijnen te respecteren, anderhalve meter afstand houden, mondkapje dragen en handen desinfecteren.

Omdat we graag zoveel mogelijk verbinding met elkaar in de community houden, proberen we op creatieve wijze toch contact te houden met jullie. We kijken naar eventueel digitaal door laten gaan van sommige activiteiten en via mail en telefoon zijn we nog steeds bereikbaar (zie onder). We werken met alle macht om een corona programma samen te stellen aan de hand van wat wel mogelijk is. Heb jij een idee of zie je een mogelijkheid om toch iets te doen, laat het ons weten!

Als je wilt weten wat de precieze gevolgen zijn voor de activiteiten waar jij aan deelneemt, neem contact op met de coördinator of de kartrekker van de activiteit. Houdt de stichting app-groepen waar je inzit in de gaten en we proberen ook via de website en facebook informatie te geven als die er is.

De Maandelijkse Nieuwsbrief zal deze maanden even niet uitkomen zoals je gewend bent. We houden mensen op andere manieren op de hoogte de komende periode zoals boven aangegeven. Als Corona voorbij is, komt de Maandelijkse Nieuwsbrief terug uiteraard.